dilluns, 19 de novembre del 2012

Comissió de Seguiment Castelldefels


El passat dijous dia 15 de novembre vam tenir la Comissió de Seguiment de Castelldefels.

L'Escola que ens va acollir va ser l'ESC Can Roca i després d'una presentació, comentaris de dates interessants, etc... això és el que van comentar les escoles en L'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES:

ESC Lluís Vives
Tenen un mascota verda feta per un pare. Tenen una cartellera verda on aniran posant la informació més important, com el treball de l’hort. Treballen per comissions i cada comissió té una feina diferent (xex. els de la comissió groga treuen la brossa d’envasos al carrer).

ESC Torre Barona
Recollida de carmanyola. Cada curs té una cistella que l’encarregat verd de la classe la treu al pati. És per potenciar que els alumnes portin Boc’n Roll o carmanyola. Quan acaben d’esmorzar deixen la carmanyola a la cistella i d’aquesta manera no es perden. Abans només hi participava Cicle Inicial i ara ja tota l’escola.


INS Josep Lluís Sert
Han orientat els crèdits de síntesi a través de la sostenibilitat. Els alumnes de 1er ESO construeixen contenidors de colors per cada aula.  Quan passen a 2on s’emporten els contenidors. Els alumnes dels altres cursos tracten altres temes com l’aigua i l’aire. 


Col·legi Petit Món-Felisa Bastida
S’han implicat molt en la neteja del pati. Van pensar que podien guanyar molt si aconseguien mantenir els dos patis nets. Ho fan amb les ecotiquets. Cada dia li toca recollir al pati a una classe diferent i d’aquesta manera guanyen un ecotiquet. Quan aconsegueixen 29 ecotiquets poden fer un taller de construcció de joguines sostenibles. Els alumnes de la ESO en canvi poden anar un dia a la platja.
(Els alumnes de la Escola Frangoal també recullen les deixalles del pati i quan senten el primer corn (xiulet), saben que només els queden 5 min per recollir.)
Durant el pati els alumnes de 6è ajuden als petits a recollir les deixalles i també els expliquen com fer la recollida selectiva.
També treballen l’alumini fent una gran bola per veure la seva disminució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada