dijous, 20 de setembre del 2012

17-25 novembre - IV Setmana Europea Prevenció Residus





Del 17 al 25 de novembre de 2012 tindrà lloc la IV edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.
S’inicia el procés d’inscripció de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2012 que durarà des de l’1 de setembre fins al 5 de novembre.
La Setmana és un moment òptim per reflexionar sobre els nostres hàbits de consum i producció de cara a reduir la generació de residus i, entre d’altres beneficis, per prendre consciència del paper primordial que la prevenció de residus té en el canvi climàtic. Entre les novetats d’aquesta edició, destaca la petició de material de difusió directament online, la recuperació de formularis inscripció d’edicions anteriors, la creació d’una agenda d’activitats de la setmana amb un mapa interactiu.

L’Agència de Residus de Catalunya col·labora i organitza Seminaris de Preparació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus: Casos Pràctics en diferents ciutats catalanes, amb la vocació de presentar les novetats de la Setmana, oferir exemples i recursos a les entitats, compartir diferents experiències pràctiques de la Setmana directament de la mà dels seus propis responsables i fomentar la participació activa a la setmana amb bones pràctiques en la prevenció de residus:
PROGRAMA BARCELONA: 26 de setembre a l’edifici Vagó de la Diputació de Barcelona (C/Urgell, 187). Sessió pràctica amb 4 casos pràctics d’accions comunes: Escola Garbí, Àrea Metropolitana de Barcelona i Fundació del Banc d’Aliments de Barcelona i una administració a confirmar. ACCÉS A INSCRIPCIONS
Si voleu més informació sobre la Setmana i el procés d’inscripció d’activitats, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Prevenció i Foment del Reciclatge, per mitjà del correu electrònic setmanaprevencio.arc.tes@gencat.cat.
Al web trobareu una selecció de catàleg d’accions de prevenció , exemples reals d'accions de sensibilització en prevenció de residus, desenvolupades per responsables de projectes catalans en l'edició de 2011 amb l'objectiu de recopilar idees i oferir-vos nous recursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada