dilluns, 23 de juliol del 2012

Comencem el curs amb noves eines

Tots o gairebé tots teniu la vostra plana web, el vostre bloc, i fins i tot un bloc només per al projecte d'escola verda.... els vostres assessors no volíem ser menys i hem decidit obrir aquest espai per poder relacionar-nos, i no només escola i assessoria, sinó entre totes les escoles de la zona!
Volem deixar de ser missatgeres de propostes, d'idees... ens volem convertir en aparador i que sigueu vosaltres mateixos els qui trobeu respostes a algunes preguntes (no a totes, que seguirem estant darrera del correu electrònic i del telèfon).
A més, també ens servirà per donar-vos a coneixer a tots les respostes a les consultes que ens aneu fent, i així les tindrem aquí guardades, per a la consulta comú... Què us sembla???
També ens podrem anar fent seguidors els uns dels altres, i tenir més a l'abast allò que fem i d'aquesta manera compartir i fer una veritable xarxa d'idees, coneixements, propostes....
Per a nosaltres és un tot un repte, esperem estar a l'alçada!!

Mica en mica, entre tots, anirem millorant l'aparença, les utilitats, la participació.... esperem les vostres propostes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada